Servicii de calitate

Va oferim cazare in camere spatioase, cu bucatarie utilata complet , jacuzzi in aer liber , terasa cu gratar, parcare proprie pazita, internet wireless, confort de 4 stele.

Alte imagini

Traditionala si moderna

Pensiunea "Coliba Drumetului" este o combinatie reusita intre stilul rustic si modernism. Are dotari moderne si in acelasi timp respecta stilul rustic al caselor de munte din zona Vatra Dornei.

Alte imagini

Atractii turistice

Vatra Dornei va ofera multe atractii turistice : drumetii montane , plimbari cu telescaunul, excursii la manastiri din Bucovina, echitatie, plimbari cu ATV-ul, focuri de tabara. Puteti schia pe oricare din partiile din Vatra Dornei, Dealul Negru, Poienita sau Dealul Runc.

Alte imagini

Noutati

Vizitatori online

Avem 22 vizitatori online
CD

Pensiune turistica Vatra Dornei :  Coliba Drumetului

Casa particulara 

COORDONATE GPS: N :47.33669*

                            E :25.34512*

 

Coliba Drumetului este situata la baza partiei de schi de la telescaun, in statiunea Vatra Dornei , strada Negresti nr. 50 B.
 
Coliba Drumetului este o constructie in stil rustic , cu o capacitate de 9 camere duble cu baie proprie , recent inovata spre a atrage turistii care doresc sa isi petreaca un concediu sau o vacanta la munte , inconjurati de linistea si intimitatea naturii.
 
Coliba Drumetului va ofera bucatarie proprie utilata complet cu acces pentru turisti , terasa cu gratar si jacuzzi ( care poate fi folosit inclusiv in sezonul rece ) si camere confortabile.
 
Va garantam un sejur in care veti descoperi frumusetea naturii si aerul rece de munte, veti uita de grijile cotidiene, si de zgomotul orasului, toate acestea intr-un cadru intim si rustic.
 

VA ASTEPTAM |

CONTACT : RUSU SIMONA 0752 816530

                                          0752 816530

E-MAIL : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 
 

 


 

 

 
Copyright © 2022. CD. Coliba Drumetului
Pensiune Turistica Vatra Dornei
Muzica on/off